Recensies

“Ik ben zeer tevreden over het contact met mijn contactpersoon bij J&S.; Zij is snel, klantvriendelijk en biedt goede ondersteuning.”
Esther Wildschut

Eigenaar, Teslacom

“Bij Jansen Schepers zijn ze vakkundig en persoonlijk. Door de goede bereikbaarheid word ik snel en met aandacht geholpen.”
Kees ten Berge

Eigenaar, Domano

“Wat ik speciaal vind aan Jansen en Schepers is dat ze moeilijke fiscale zaken op een makkelijke manier uit kunnen leggen.”
Diddo van Zand

Eigenaar, Ixly

“J&S; geeft je adviezen en werkt als een team met je samen voor een goede gezonde organisatie van je eigen bedrijf.”

Peter Heerlien

Eigenaar, 247 Jeans

“Ik ben zeer tevreden over het begrip en de kwaliteit van Willeke. Een leven zonder Willeke kan ik me niet voorstellen!”
Huub de Graaff

Eigenaar, Exchains

“J&S staat voor een goede en betrouwbare ‘samenwerking’ en dat is ook hoe je in mijn ogen moet samenwerken om een gezond bedrijfsresultaat te behalen. De betrokkenheid, het persoonlijke contact maar ook de kritische opmerkingen van Heike, Gerard en hun team zorgt ervoor dat ik hen ook volledig vertrouw in de adviezen die ze mij geven.”

Michel Pais

Eigenaar, Paviljoen Vondelpark / Strandzuid / CaffeEsprit / etc.

“Al twintig jaar helpt Jansen en Schepers mijn bedrijf met fiscaal advies en het naadloos regelen van de boekhouding. Altijd met een minimale tijdbesteding van mijn kant. Op verzoek van de bank zijn we 1 keer overgestapt naar een grote, internationale consultancy. Gelukkig mochten we terugkomen.”
Joost Perik

Eigenaar, Brandscapes

“De medewerkers van Jansen Schepers zetten zich persoonlijk in om te zorgen dat dingen goed gaan. Er is echte interesse in ons bedrijf en als medewerkers van Jansen Schepers hier zijn, zijn ze echt Divardy-minded.”
David Rijke

Eigenaar, Divardy

“Als horeca-ondernemer spreekt het enthousiasme waarmee de medewerkers van J & S hun werk doen mij ontzettende aan. Ze denken mee en zijn professioneel.”

Bram van Es

Eigenaar, Paviljoen Vondelpark / StrandZuid

“Bij Jansen en Schepers zijn ze gedreven en fanatiek. Ik merk dat ze altijd tot het gaatje gaan om fiscaal het maximale er uit te halen wat er in zit voor hun klanten.”
Jeff Kooijman

Eigenaar, M-Factor

“J&S is zeer betrokken en altijd bereikbaar. Dit zorgt voor een samenwerking met veel wederzijds vertrouwen.”

Arne de Grootte

Eigenaar, Stichting Life Goals

“Ik heb J&S; al aan veel mensen aanbevolen. Ze zijn oprecht betrokken, zowel priv√© als zakelijk, het zijn leuke mensen en ze leveren kwaliteit voor een prijsniveau dat heel redelijk is.”
Jim Schalm

Eigenaar, Kaya

“Ik ben ongeveer acht jaar geleden bij Jansen Schepers terecht gekomen. De persoonlijke benadering en het gevoel dat ik geen nummer ben, zijn voor mij de belangrijkste redenen om te blijven.”
Daan Sisterman

Eigenaar, Blue4Green

“Ik vind het erg prettig dat ik met vragen op elk moment kan bellen en vriendelijk te woord wordt gestaan. Er gaat niet meteen een meter lopen zoals bij de grote kantoren.”
Jolmer Schukken

Eigenaar, Triple Partners

“Het is voor mijn organisatie van groot belang om snel jaarstukken te publiceren en openheid te kunnen geven aan onze zakenpartners. Ik ben dolgelukkig met de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de dames van Jansen Schepers ons helpen met de jaarrekeningen.”
Johannes Voerman

Eigenaar, Voerman Amersfoort

“J&S is een gedegen accountancy kantoor waar iedereen meedenkt met de klant. Er wordt snel gereageerd en positief meegedacht. Erg nuttig en ik zal J&S; zeker aanraden aan andere partijen.”

Lukas Kolff

Eigenaar, Bowline

“Ik ervaar veel proactiviteit bij Tan en Heike. Ze zijn goed op de hoogte van mijn situatie en ze voorkomen ‘verrassingen’ door mij tijdig te waarschuwen bij nieuwe ontwikkelingen. Dat is voor mij als ondernemer echt goud waard.”

Jaap Zijlstra

Eigenaar, Facilitation Profs

“De adviezen van Jansen Schepers zijn goed. Ze verstaan hun vak en ze denken echt met mij mee, en dat allemaal op een hele persoonlijke manier.”
Marco Bottenberg

Eigenaar, Handelsonderneming Bottenberg

“Ik werk als sinds mensenheugenis samen met Heike Schepers, vanaf ergens in de vorige eeuw. Het is een kleine organisatie met veel aandacht voor de klant. Je merkt aan alles dat ze echt de intentie hebben om het goed te doen, en niet alleen geld willen verdienen.”
Jasper Peterich

Eigenaar, Van Beuningen